FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Her er nogle almindelige spørgsmål om The-Fashion.

Hvad er modetøj?
Modetøj er tøj, som følger en bestemt trend, der er moderne i en kortere periode. Trenden skifter relativt tit og modetøjet, som er moderne i år, er ikke nødvendigvis moderne næste år.
Hvor meget tøj skal man købe til baby?
Det er meget forskelligt hvor stor en baby er, når han/hun fødes. Begræns derfor tøjkøbet inden fødslen til et par sæt i str. 50 og 56. Hav dog nogle ekstra bodyer, da I vil komme til at bruge flere af disse.
Hvor køber i babytøj?
Der er mange gode forhandlere af babytøj online. Dette er en nem og overskuelig måde at finde det bedste babytøj til nogle rigtig gode priser, hvis du holder øje med tilbud.
Hvorfor skal babytøj vaskes inden brug?
Under produktion af tøj bliver der brugt en lang række sundhedsskadelige kemikalier. Babytøj skal altid vaskes inden brug, så babyen ikke kommer i kontakt med uønsket kemi i tøjet.
Hvordan finder du din tøjstørrelse?
Mål længden på din baby. Den størrelse som ligger tættest på din babys længde, vil være størrelsen, som du skal gå efter. Hvis babyen eksempelvis måler 55 cm, skal du vælge str. 56.
Hvilken størrelse babytøj skal man købe?
Babytøj til babyer født til termin starter ved str. 50 og springer 6 cm, så næste størrelse er derfor str. 56. Hvis du køber et par sæt i hver størrelse, er du sikker på, at du har noget der passer efter fødslen.
Baby vokser så hurtigt, hvordan kan jeg vide den rigtige størrelse?
Tøjstørrelsen på babytøj svarer til længden på babyen. Mange steder på nettet kan du finde skemaer, som viser et gennemsnit af babyens længde ift. alderen og hvilken størrelse, der så vil passe.

Send besked til os

0/50 ratings