Hvis du har gået og overvejet at anskaffe dig en hund i en længere periode, så er det helt forståeligt. Rigtig mange vælger at anskaffe sig en hund, fordi de godt kunne tænke sig en ven, som de kan komme hjem til. Dog er det vigtigt at tænke over et par ting, inden du vælger en hund. Det er blandt andet vigtigt at huske på, at temperamentet er forskelligt fra race til race, nogle hunde er lettere at træne end andre, og så har nogle hunde også et større aktivitetsbehov end andre. 

Derfor bør du anskaffe dig en fransk bulldog

Hvis du godt kunne tænke dig en hund, som egner sig godt til familier, er en rigtig sofakartoffel, og som alt i alt bare er rigtig glad og i højt humør, så kan en fransk bulldog måske være noget for dig. Herunder vil der stå et par fakta om hunderacen, så du kan få et større indblik i, om den er noget for dig, men hvis du gerne vil læse mere om en fransk bulldog og dens sind, så tag et kig på denne side.

  • Noget af det, som en fransk bulldog er mest kendt for, er dens muntre sind og humør. Den er meget social og kontaktsøgende, og hvis du sidder meget ved computeren, vil du sikkert opdage, at den ofte vil putte ved dine fødder for at være sammen med dig. Den elsker at være sammen med dem, som den er knyttet til, hvilket du helt sikkert også vil opdage.
  • Når du skal træne hunden, er det vigtigt at have i mente, at selvom den er meget kærlig, så er den også meget stædig. Det er vigtigt at lære den kommandoer og det at respektere grænser fra hvalpestadiet, og også hvordan den skal omgås andre mennesker og især børn. Ligesom børn vil den franske bulldog gerne prøve grænser af, og den er meget territorial. Derfor er det især vigtigt at lære den, hvordan den skal omgås børn. Dog kan den blive bedste venner med barnet, hvis bare den lærer at omgås med ham eller hende fra starten af.
  • Denne hunderace har ikke det store aktivitetsbehov, men da den let kan blive overvægtig, er det vigtigt at gå ture med den dagligt.

Kunne du være interesseret i at få fat i denne hunderace?

Lyder denne hunderace som en, du godt kunne tænke dig at få fat i? Hvis du kunne være interesseret i at læse mere om den, så tag et kig på siden.